Hoe volg je een blog ?

Er zijn  vele manieren om blogs te volgen zonder ze alle dagen persoonlijk te moeten bezoeken :

via Bloglovin
FollowVia google reader : een reader is een online programma waar je een korte of lange versie kan zien van iedere blogpost van je favoriete blogs. Klik hier om google reader te ontdekken : http://www.google.com/reader/  


Via google friend connect . Als je zelf een blog hebt van google dan kan je via je dashboard van blogger ook blogs volgen. De blogs verschijnen dan onderaan op het dashboard . Je moet hier wel steeds aan denken om eens te gaan kijken ... persoonlijk niet mijn favoriet !


Netvibes : mijn favoriete reader ! Dit is een online programma of dashboard waar je zéér veel mee kan doen !  Persoonlijk gebruik ik het om mijn verschillende email adressen op één pagina te bekijken, om mijn bookmarks (favorieten) bij te houden, om notities te bewaren, en om blogs te lezen. Netvibes vraagt een beetje oefening maar eens je het gebruikt kan je het niet meer missen ! Je kan ook een netvibes privé en gedeeld bijhouden, zo kan je ook met de wereld dingen delen of ze privé houden ! Super handig ! en altijd live ..dus altijd up-to-date .
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...